Babor Producten

Schoonheidssalon Martine werkt uitsluitend met de gerenommeerde producten van het merk Babor. Babor werd in 1955 opgericht door dr. Babor. Door de jaren heen heeft Babor zich verder ontwikkeld zodat het nu een ruim assortiment aan verzorgingsproducten bezit. De producten van Babor kenmerken zich door het gebruik van in eigen beheer ontwikkelde natuurlijke werkstoffen. Hierdoor heeft Babor volledig controle over de inhoud van de eigen verzorgingslijn. Natuurlijke ingrediƫnten zijn de basis van Babor en dat uit zich in de samenstelling van de producten en de directe verbondenheid tussen mens en natuur. Uitstekende kwaliteit en een goede werking is een voorwaarde van Babor en dat uit zich in een professioneel verzorgingssysteem voor ieder huidtype. Uiteraard is de complete verzorgingslijn dierproefvrij ontwikkeld.

Het bezoek aan ons Babor instituut is een unieke belevenis. Hier komt u tot rust, u kunt weer diep ademhalen, loslaten en nieuwe energie opdoen… Ervaar hoe rijke werkstoffen en effectieve behandelingstechnieken de huid tot leven wekken.

Om het complete productassortiment te bekijken en de door u gewenste Babor producten te kopen bezoekt u onze Babor E-shop. Houdt u daarnaast onze homepage in de gaten voor korting op producten en andere aanbiedingen!

Babor E-shop
Martine Aarts Slingerbos 9 - 5688 GH Oirschot
T 0499-84 12 08 M 06-12 66 84 83 E info@schoonheidssalonmartine.nl