Behandelingen

Schoonheidssalon Martine biedt u een ruim scala aan gezicht- en lichaamsbehandelingen met gespecialiseerde producten om de conditie van uw huid te verbeteren, maar natuurlijk ook voor uw rust en ontspanning. Verzorging van uw huid is onze zorg, ondersteund door het Duitse topmerk Babor kunnen wij het beste bieden wat uw huid nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Wilt u een stralende teint behouden, rimpels verzachten, de vermoeide huid opfrissen of gewoon de stress van alledag vergeten? U kunt voor alle schoonheidsbehandelingen terecht bij Schoonheidssalon Martine!

Ki-phoe gezichtsmassage

Duur: 30 minuten Prijs: € 32,50

Deze massage is een combinatie van zowel oosterse als westerse technieken. Door het lichaam eerst via de meridianen aan te zetten krijg je een betere verdeling van de energie in je lichaam. Het lichaam wordt geprikkeld en aangezet de blokkades op te ruimen. Daarna komt de drukpuntmassage van het gezicht, dit werkt ook door op het hele lichaam. De punten die worden aangezet zorgen voor een herstellende functie van de huid, een prikkeling van de organen en opruimen van blokkades. Hierna wordt er overgegaan op een reflexzone massage met klassieke westerse grepen ter stimulatie van bepaalde gebieden. Zo ontstaat een complete massage om de energie in het lichaam in balans te brengen.

BABOR Effective Touch gezichtsmassage

Duur: 30 minuten Prijs: € 32,50

Dit is een speciaal ontwikkelde gezichtsmassage met verschillende technieken van traditionele en moderne massages. De intensieve massage verhoogt de doorbloeding en stofwisseling van de huid. Zo wordt de opname van zuurstof en voedingsstoffen bevorderd. Door deze massage activeren wij de energiesystemen van de meridianen, de chakra’s, het lymfesysteem en de bloedcirculatie. De massage werkt niet alleen positief op de gezichtshuid, maar heeft ook een duurzaam effect op alle organen. Dit leidt uiteindelijk tot ontspanning, regeneratie en balans van het lichaam en een frisse stralende huid.

Edelsteen gezichtsmassage

Duur: 30 minuten Prijs: € 32,50

Bij een aromatische edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie met essentiële oliën en met grote mooie edelstenen om mee te masseren. Het effect van de edelsteen massage is ontladend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Voor optimale ontspanning kiest u zelf een steen uit die u op dat moment het mooist vindt. U voelt zich na de behandeling lichter en rustiger. Naast de ontspannende werking van de verwarmde stenen heeft een massage met edelstenen een diepgaand effect door de helende kracht van de edelsteen zelf.

Penseelmassage

Duur: 30 minuten Prijs: € 32,50

De penseelmassage is een zeer ontspannende gezichtsmassage die uitgevoerd wordt met waaierpenselen, ondersteund door rustige muziek. Deze bijzondere massagetechniek is gericht op ontspanning en zachte prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid waardoor u een diepe ontspanning ervaart. Penseelmassage is een bijzondere ervaring!

Sabaaydi Kruidenstempel gezichtsmassage

Duur: 60 minuten Prijs: € 65,00

De Sabaaydi gezichtsmassage is oorspronkelijk een oosterse massage met warme thaise kruidenstempels. De kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden en hebben een reinigend, kalmerend en verwarmend effect op de huid. Doordat de meridianen direct onder het huidoppervlak liggen worden ze extra geactiveerd wat de huidkwaliteit ten goede komt. Na het stempelen van het gezicht, decolleté, armen en handen volgt een ontspannende oliemassage. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de voetmassage. Door middel van de Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen!

Access Bars

Duur: 60-90 minuten Prijs: € 65,00

De Acces Bars behandeling defragmenteert en herstructureert als het ware je gehele energiesysteem en verwijdert alle overtollige gedachten en “spam”. Door het zacht aanraken van de 32 punten (Bars) die op je hoofd zitten wordt moeiteloos alles ontladen wat je niet meer nodig hebt en wat je in de weg zit. In deze punten liggen jaren en jaren aan alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overdenkingen opgeslagen. De Acces Bars behandeling is een ontspannend proces en zorgt voor:
• stressvermindering
• rust in je hoofd
• betere nachtrust
• meer energie
• het oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades
• voor diepe ontspanning

Cosmetische cupping

Duur: 30 minuten Prijs: € 32,50

Tijdens een cupping gezichtsmassage wordt op het gezicht, hals en decolleté met een cup in verschillende richtingen over de meridianen van het gezicht gemasseerd.
De cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe massage die de bloedcirculatie verhoogt. Het verstevigt de huid, verbertert de huidconditie en vermindert fijne lijnen en rimpels. Een cupping gezichtsmassage zorgt voor een stralende en gezonde huid.

Indiase hoofdmassage

Duur: 30 minuten Prijs: € 32,50

Het hoofd wordt continu blootgesteld aan allerlei indrukken. Stress en spanningen kunnen aan het hoofd een gespannen gevoel geven. Door direct op dit gebied te masseren, brengen we snel een diepe ontspanning teweeg. Het decolleté, de schouders, nek en hoofdhuid worden gemasseerd.
De Indiase hoofdmassage bevordert de nachtrust, het zelfgenezendvermogen van het lichaam wordt versterkt en stress en vermoeidheid worden verdreven. Tevens zorgt de behandeling voor gezonde en stralende huid en haren.

Epileren

Prijs: € 12,50

Verven wimpers

Prijs: € 12,50

Verven wenkbrauwen

Prijs: € 11,00

Harsen bovenlip

Prijs: € 10,00

Harsen bovenlip i.c.m gezichtsbehandeling

Prijs: € 7,50

Harsen bovenlip en kin

Prijs: € 14,00

Harsen bovenlip en kin i.c.m gezichtsbehandeling

Prijs: € 10,00

Harsen gezicht

Prijs: € 16,50

Harsen gezicht i.c.m gezichtsbehandeling

Prijs: € 12,50

Harsen onderbenen

Prijs: € 25,00

Harsen hele benen

Prijs: € 42,50

Harsen bikinilijn

Prijs: € 17,50

Harsen oksels

Prijs: € 17,50

Bruidsmake-up

Prijs: € 95,00

Inclusief ampul en proefmake-up

Dag en avond make-up

Prijs: € 37,50
Overige behandelingen
Babor E-shop
Martine Aarts Slingerbos 9 - 5688 GH Oirschot
T 0499-84 12 08 M 06-12 66 84 83 E info@schoonheidssalonmartine.nl