Behandelingen

Schoonheidssalon Martine biedt u een ruim scala aan gezicht- en lichaamsbehandelingen met gespecialiseerde producten om de conditie van uw huid te verbeteren, maar natuurlijk ook voor uw rust en ontspanning. Verzorging van uw huid is onze zorg, ondersteund door het Duitse topmerk Babor kunnen wij het beste bieden wat uw huid nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Wilt u een stralende teint behouden, rimpels verzachten, de vermoeide huid opfrissen of gewoon de stress van alledag vergeten? U kunt voor alle schoonheidsbehandelingen terecht bij Schoonheidssalon Martine!

Babor Quick facial behandeling

Duur: 45 minuten Prijs: € 43,50

Een gezichtsbehandeling om de huid snel op te frissen. Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, afsluitende verzorging.

Babor basisbehandeling

Duur: 60 minuten Prijs: € 50,00

Een gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op huidtype en huidconditie. Reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker, afsluitende verzorging.

Babor complete behandeling

Duur: 75 minuten Prijs: € 64,00

Heerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op huidtype en conditie. Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, ampul, masker, afsluitende verzorging.

Babor pure behandeling

Duur: 75 minuten Prijs: € 70,00

Reinigingsbehandeling voor de onzuivere huid. De talgproductie wordt gereguleerd en verminderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een biologische peeling en ampul voor een optimaal resultaat.

Babor sensitive behandeling

Duur: 75 minuten Prijs: € 70,00

Kalmerende gezichtsbehandeling om irritaties te verminderen. De huid ziet er zichtbaar gladder en zachter uit, door middel van een enzym peeling, kalmerend ampul en een speciaal afsluitend masker voor het kalmeren van elke geïrriteerde en geprikkelde huid.

Vitamine C behandeling

Duur: 75 minuten Prijs: € 70,00

Een gezichtsbehandeling waarbij de huid meer weerstand krijgt. De gebundelde kracht aan vitaminen vitaliseert de vermoeide en gestresste huid en verstevigt het bindweefsel.

Selection ultimate behandeling

Duur: 90 minuten Prijs: € 72,50

Als u uzelf iets speciaals gunt en u zich met luxe wilt verwennen, dat heeft altijd een bijzonder effect. Tintelend en beladen met energie activeert selection de huidfuncties en bouwt een omvangrijke bescherming tegen radicalen op, tegen vroegtijdige veroudering. Gun uw huid betoverende luxe.

High Skin Refiner behandeling

Duur: 90 minuten Prijs: € 90,00

Exclusieve huidherstellende en liftende behandeling die de huid verstevigt en glad maakt. De exclusieve HSR-producten leiden onmiddellijk tot voelbare en zichtbare resultaten, doordat de hooggeconcentreerde power werkstoffen doelgericht in de huidlagen worden ingesluisd, daar waar ze voor de huid nodig zijn. Het huidbeeld wordt verfijnd, de huid krijgt een frisse en jonge uitstraling.

Ampullen Crash behandeling

Duur: 75 minuten Prijs: € 72,50

De Babor ampullen zijn nauwkeurige kuurspecialisten en concentreren zich alleen op doelgericht verwennen afhankelijk van de huidbehoefte. Ampullen maken met intensieve werkstoffen effectieve en zichtbare resultaten mogelijk. Het geeft de huid een impuls, een nieuw begin voor de huid.

Firming algen peel off mask behandeling

Duur: 90 minuten Prijs: € 75,00

Een bijzondere belevenis. Verfrissend, rijk aan werkstoffen met zichtbare resultaten voor elke huid. Werkstoffen worden intensief ingesluisd en de celactiviteit neemt toe. Het Peel Off masker heeft een verkoelend en kalmerend effect. Echt een opfrisser voor de huid!

Collageen biomatrix behandeling

Duur: 90 minuten Prijs: € 75,00

Een complete en oppeppende behandeling voor elke huid! Door het speciale vliesmasker wordt de huid bijzonder gekalmeerd, intensief gehydrateerd en de elasticiteit wordt verbeterd. Een echte aanrader!

Rozen gezichtsbehandeling

Duur: 75 minuten Prijs: € 72,50

De rozen gezichtsbehandeling is een optimale verwenbehandeling, bestaande uit een rozen voetenbad, een verzachtende reiniging, een ontspannende penseelmassage, een rozenmasker, een massage van handen en voeten en een massage met rozenkwarts edelstenen. Gedurende de behandeling wordt er gewerkt met pure rozen producten.

Huidverzorging
Babor E-shop
Martine Aarts Slingerbos 9 - 5688 GH Oirschot
T 0499-84 12 08 M 06-12 66 84 83 E info@schoonheidssalonmartine.nl