Behandelingen

Schoonheidssalon Martine biedt u een ruim scala aan gezicht- en lichaamsbehandelingen met gespecialiseerde producten om de conditie van uw huid te verbeteren, maar natuurlijk ook voor uw rust en ontspanning. Verzorging van uw huid is onze zorg, ondersteund door het Duitse topmerk Babor kunnen wij het beste bieden wat uw huid nodig heeft om in optimale conditie te blijven. Wilt u een stralende teint behouden, rimpels verzachten, de vermoeide huid opfrissen of gewoon de stress van alledag vergeten? U kunt voor alle schoonheidsbehandelingen terecht bij Schoonheidssalon Martine!

Repair cellular treatment

Duur: 75 minuten Prijs: € 82,50

Huidopbouwende gezichtsbehandeling, ideaal als voorbereiding op en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen. Intensief regenererende behandeling voor elke uitgeputte, belaste huid. Snel, doelgericht en oppeppend resultaat!

Purity cellular treatment

Duur: 75 minuten Prijs: € 82,50

Deze gezichtsbehandeling is speciaal ontwikkeld voor het normaliseren van de huid met onzuiverheden. Puistjes en onzuiverheden worden voelbaar gereduceerd en de teint wordt zichtbaar gezuiverd, gekalmeerd en verfijnd.

Huidvernieuwing/ skin renewal treatment

Duur: 75 minuten Prijs: € 82,50

Dit is een gezichtsbehandeling voor een huid met grove poriën, pigmentstoornissen en rimpels. De huidvernieuwende fruitzuurbehandeling zorgt voor een frisse teint, verfijnde poriën en een gladde huidstructuur!

Ultimate detox treatment

Duur: 75 minuten Prijs: € 82,50

Behandeling voor elke belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij tekenen van de door het milieu ontstane huidveroudering zoals verlies aan elasticiteit, pigmentverschuivingen, rimpels en grove poriën. Maakt glad en optimaliseert de huidstructuur en laat de huid er fris en stralend uitzien!

Huidverbetering
Babor E-shop
Martine Aarts Slingerbos 9 - 5688 GH Oirschot
T 0499-84 12 08 M 06-12 66 84 83 E info@schoonheidssalonmartine.nl